Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar med mitt liv

Jag fann åter
en liten ström, men ändå en stor dröm
så jag var här
nöjd och i
med hela mig

Älven flyter ännu inom mig
strömmarna är varma
andetagen djupa och sedan dyker jag ner
djupt där, under allt synligt finns allt

Mina händer känner det varma vattnets motstånd och jag tar mig fram
genom allt...
Ensam och naken blir jag ren
Och jag bara ler
vattnet smeker min kropp
simmande och lekande väl i godhet

Detta är livet och friheten
att ensamheten njuter
ensam i mitt universum
som en kyss av kärlek och kärleksfull närhet
livet är hett
stanna upp!
Ytan där ser allt...

Jag är här nu
inte av då
en ny och livet är bara "här"
ett element av allt
Älskar med mitt liv.




Bunden vers av © Weronica Lindholm
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-20 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Weronica Lindholm
© Weronica Lindholm