Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan borde tänka lite mer som "Atomer"

Och räkning.

Periodiska egenskaper hos elementen
Och sätta energivärdena i ordning från minsta högst upp på listan för mest i botten

Livet är i perioder hos oss själva men icke att glömma det viktigaste
även hos andra medmänniskor
man stannar knappast kvar i tiden, alla utvecklas,
alla är olika i sina egenskap som element i vår tid som atomer i tidens räkning.

Då vi listar våra liv och även andras
så borde vi istället för att se de olika värdena som mer plus
Och tillgångar av olikheter
än bara som plus och minus...
Högsta värdet kan hjälpa lägsta att komma upp och skapa starkare "Atomer"

Huvud, hjärta och samvete...
Tillsammans

De som bara ser räkning som högst och lägst har nog tappat värdet och befinner sig mest i botten...




Prosa av © Weronica Lindholm
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-14 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De sista ska bli de första.
Det är profetia.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

© Weronica Lindholm
© Weronica Lindholm