Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är värda att få vara lyckliga


Bättre vara ensam...
än med, med
Med bli ensam nedtryckt och förödmjukad
till ingen, ingen till intet med, med
Av någon "med" och till någon "ensam"
Ingen ska bli kränkt som ensam med och utanför...
Alla är värda att få vara lyckliga




Bunden vers av © Weronica Lindholm
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-23 19:33



Bookmark and Share


  thyra
Att kränka eller trampa på någon är inte OK som du så fint skriver. Alla är värda att älskas och respekteras!
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

© Weronica Lindholm
© Weronica Lindholm