Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert i ditt liv


Njuter av vacker musik,
njuter av vacker,
njuter av,
njuter...

Man blir nog vackrare av vacker musik
som fyller ens kropp,
hjärta
Med harmonisk dynamik
som en underbar resa i en medvind
på ett hav
med och i musikens alla vågor
Vågor med musikens vindar..

Tänk vad fria vi är!
Fria är vi alla här
i stunderna vi inte ska vara rädda för
men...
Nu är!
Vara rädda om varandra här!
Livet är musik och du spelar dina toner
tonerna som ingen skall förstöra, förgöra, dämpa eller ta bort!
De ska bara bli mer, flera och vackrare....

Livet är som toner, tonerna
en ton! Och du har börjat på din musik...




Bunden vers av © Weronica Lindholm
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 23:21



Bookmark and Share


  Pineapple
Jättefint!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

© Weronica Lindholm
© Weronica Lindholm