Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22 oktober


Upp och ner

Vintertid nära;
tempen visar sommargrad

- njutning med oro




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-22 15:41



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Haiku med värme.
2013-10-23

    Amisan
Fenomenalt dubbel- (trippel-?) bottnad slutkläm.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP