Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agatfärgade ord

Utanför låg
snyftande
inne brann
våra ansikten
glödande

Overkligheter och
en snarast
tom uppgift
gjorde dig
förlamad

Musklerna i
mitt ansikte
fungerade
som pumpar
Liljor växte och
dog i
det

Agatfärgade ord
smög snyftningarna
innanför
Ansiktena glödde
hängande i rummet




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-22 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
farlig som ljuset
men färgen
är kompetent
+
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo