Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månlandskap och vargar

Smekte din kropp
i mitt
Oroade mig för
mina ord
De tycktes försvinna
in i dig
Närvarande
i all plötslighet
förstod vi
att friheten
låg
i oss själva
Månlandskap och
vargar
är ju bara symboler




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-22 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo