Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla regnhöst

Jag ser dina kyssar smeka min oskyddade själ i dimman
handen når ett hopp

skapat av vår kärlek till rusets makt och obestämda stränder
vi möttes för att mörda

varandras skuggor




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-22 18:15



Bookmark and Share


  Rise Little One
"vi möttes för att mörda

varandras skuggor"

och bara se det ljuva ljuset...
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth