Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ett namn flyter fritt i mina ådror

tystnaden i en närvaro
kärleken i tiden
där ett namn flyter
fritt i mina ådror



en härvaro
i fjärilsvingad evighet
av dig



underbara längtan
ord att vimla i en syn
leva vidare mellan
rader och meningar
en härlig beröring



 

i förtrollad seans
passion och känslor
du underbara



 

i gyllene skrift
i en själ



att vänta

 

dig

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-22 21:31



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert skrivet...
2013-10-29

  Lars Hedlin
Så vackert!
2013-10-23

  Carina Bendix
Mycket fint skrivet.
2013-10-22

    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP