Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bro

Med ett anfall av längtan

jagade du mig över en bro av tysta signaler

maktlöst vinkade jag tafatt farväl




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-22 21:39



Bookmark and Share


  aol
starka berörande ord, så fint,
2013-10-27

  Maria Sundelin VIP
Starka ord som berättar mycket sin enkelhet
2013-10-27

    ej medlem längre
klockrent!
2013-10-27

  axveronika
Fin!
2013-10-27

  Tillbringaren VIP
Men åh! Vilken fin!
2013-10-22

    ej medlem längre
Du lyckas skapa hast och andlöshet med några få ord.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP