Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldet flyter


In i själen flyter guldet

månen

det mörka havets öga

där ute ligger båten

lutar sig mot havets vågor

___________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-23 10:53



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Underbar! Känner igen stämningen.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén