Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Hemligheten

Hemligheten med ett långt liv är att berätta den för alla som vill lyssna.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-23 15:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det var fint.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP