Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spökar i mina öron

Det spökar i
Mina öron
När jag sprang över snön
Som du planterat
I hopp om
En ny dag

Allt tar slut
Vackraste prinsessa
Det här
Är inget
Du kan tänka dig ur

Inget hjälper
Kroppen är frusen
Men oundvikligt grå

Glöm inte
Snön är bara ett täcke


Vid mörka nätter




Fri vers av Cogito Ergo Sum
Läst 285 gånger
Publicerad 2013-10-23 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cogito Ergo Sum