Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över natten


Inga timmar finns

timmarna är borta

över natten

det är mörkt

jag är nöjd

nöjd över natten

då timmarna och ljuset

är borta

_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-24 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén