Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllop i Bordeaux

När cabernet gifter sig med merlot,
får en annan druvsort bara se på -
stackars, stackars lilla petit verdot!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-08 15:57



Bookmark and Share


  RitaBrunner
På pricken! Men giftermålet med cabarnet och merlot blir en aning trist i längden men lilla petit verdot har hur kul som helst jämt! :)
2014-11-27

  Rozsi.kovacs

Helt lysande ju
2013-11-13

  Angel of love
Gullig, och blev sugen på nått att dricka.
2013-11-13

  Lars Hedlin
Så bra skriftat!
2013-11-09

    ej medlem längre
Ahhh, du är bara för härligt finurlig :)

Skalad eller oskalad,
thats the question ?
2013-11-08

  aol
gulligt
2013-11-08

  Maria Sundelin VIP
Jag intar endas skalklädda druvor
2013-11-08

  Marianne Räf
Själv, är jag ingen drinkare, så jag
är inte så hemma på fina vinmärken
i den kulturen. Men, förstod den
underliggande andemeningen, ändå,-
och fick mig ett lusteligt skratt! Ha ha,
den var rolig, snygga rim och tjusig
rytm! : )
2013-11-08

    ej medlem längre
Så gulligt!
2013-11-08

    ej medlem längre
Underbar god vinfantasi.

2013-11-08

  Nina.H
Den här var suverän!! :)
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck