Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta föder poesi

Mest värk -
mästerverk!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-01 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mest troligt.
2015-12-08

    ej medlem längre
Just precis så, mäster.
2013-11-04

  Lars Hedlin
Just så,,bra
2013-11-02

  Nina.H
Ett mästerverk Dan, var din värk
kanske mäns värk? :))
2013-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...vissa texter måste värkas fram...
2013-11-01

  Maria Sundelin VIP
Och erfarenheter ger stor variation av ämnen
2013-11-01

  Carina Bendix
Helt sant, precis som låt-texter. :)
2013-11-01

  Marianne Räf
Det är nog så. Och, så får man -
poeten o.a. tröst och lindring,
skön lisa av dikten, kanske rentav
mästerverket...! :)
2013-11-01

  Angel of love
Ja lite så är det nog.

2013-11-01

    ej medlem längre
Jag tror faktiskt det ligger något i det, ibland har de vackraste verken skapats i svåra tider.
2013-11-01

  Ninananonia VIP
hihi
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck