Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ytterligheter

boforsfull
gunnebonykter




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-06 15:58



Bookmark and Share


    Louise Gylling
Trevligt att träffas igår på Ming
Hoppas maten smakade bra

Mvh Louise Gylling

2016-04-09

  Lars Hedlin
Världen så yster...
2013-11-07

  Eva Helene VIP
Här är man packad och klar ser jag! Med att lösa gåtan menar jag. :)
2013-11-07

  M M Mannheim VIP
Du är bra Dan M men jag tycker oxå att Nina.H är lika klurig som du.
2013-11-07

    ej medlem längre
Ja, kanonfull det förstod jag, men jag tänkte mig gunnebonykter med som en screwdriver......
2013-11-06

  Maria Sundelin VIP
Illavarslande ytterligheter
2013-11-06

  Nina.H
Bofors är ju känt för sin vapentillverkning.. och Gunnebo för spik.. Hmm .. kanonfull och spiknykter!! Kan de va så? :)
2013-11-06

    ej medlem längre
Kul och Klurigt värre.

2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck