Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där i skogen

Låter vi våra lustans kroppar mötas

stillar vår törst o begär

Hud mot hud

Värme mot värme

Älskar vi länge länge

Vilt o passionerat

Där bland lövens o höstens färger

Där bland skogens stillnad o tystnad

Förenas vi i en härlig explosion

I skogens ljuvliga röster o färger




Fri vers av Eliza-69
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-24 18:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart är skönt
2013-10-25

    ej medlem längre
Härligt..men lite kallt om rumpan..<3
2013-10-24

  Carina Bendix
Låter härligt..men jag tänkte lite som Therese, ganska kallt och fullt med vassa löv och fukt så här på hösten, hihi..;)
2013-10-24

  Tess74
Fint! Men jag kan inte låta bli att tänka brrr så kallt om hösten haha
2013-10-24

    ej medlem längre
Bra där;)
2013-10-24

  Lars Hedlin
Så ömt varmt och härligt .....
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69