Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

idag är det precis

två månader till julafton

hoppas på snö då

ger en sån härlig julstämning

 

längtan




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-24 20:29



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Ja, snart är vi där. Mysigt. Jag hoppas också på mycket snö runt jul. :) Fint skrivet.
2013-10-24

    ej medlem längre
Tiden rinner fort iväg, snart är vi där. Fin vinterbild.
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP