Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25 oktober


dammet har inte lagt sig
men vi räknar de överlevande
julen har nu lämnat byggnaden
och allt är så gott som det nu kan vara
efter dagar med dräparkonfetti och ninjasnö
och ingen
nej ingen kommer någonsin att glömma
det hackande ljudet av hicka




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-25 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här gillar jag. de hembakade orden smakar speciellt gott
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP