Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa utan att kunna använda ordet,pass

Salta pinnar
torra tårar
någon har slått
sönder ett glasbord
förr eller
senare går allt i kras

Smärtan från ett
krossat hjärta
går att spåra
utan dna

Långa smala
mörka
cigaretter
mellan snösmälta
garageportar

Visst var det
kul
visst var det
spännande
visst var det
fruktansvärt




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-25 23:32



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Får en hemsk känsla av att någon tvingats till något. Något otäckt.
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan