Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckliga gatan

för att känna ett välmående

inom

känslan av att

 

ha hittat en lycklig

 

själslig gata

 

i inre stränder

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-26 20:49



Bookmark and Share


    J. Herward
Wow, är allt ointellektuellt som jag förmår att delge dig, det är en så enorm styrka och slävsäkerhet i dessa ord. En seger hos en person som vunnit över sig själv på de godas sida.
2013-10-31

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2013-10-26

  thyra
Tycker om uttrycket "själslig gata". Fint alltihopa!
2013-10-26

  Anders Granström
...och här kommer bokstaven t, till nedan inlägg!:-)
2013-10-26

  Anders Granström
Fin målande med orden!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP