Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memento mori


Ser höken
cirkla
hör korpen
sjunga

Min skalle
är
rakad
berövad på
kraft

Böjer nacken
för att
bilan ska
falla

Varför
en bödel
i glänsande
harnesk?

Vinandet av
stålet
ögonlocken
fladdrar

Runt min hals
finns pärlor
av
röd korall

En lilja
växer
i
tårfallet

Ser glittret
i hökens
öga
Korpen
ropar
mitt namn




Prosa (Fabel/Saga) av Kozo
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo