Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober 2010


Uppvaknande




Vaknar ur oförståeligt minne
I mitt landskap väntar skogarna på mig
när kompassen splittras mot bergväggen
Jag gnisslar tänder mot levande minnens uppbrott
och andas in vemodets arom
till fågelsång

Bortom den gångna tidens spann
ser jag ryggar i min längtans bibliotek
Stryker fingret mot den drömmen finner sann
fylld med ordets kraft och sinnenas lek




Fri vers av Linnea Lidberg
Läst 145 gånger
Publicerad 2013-10-27 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Lidberg
Linnea Lidberg