Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns hur jag cyklar

Jag minns hur jag cyklar
för först då blir jag fri,
Så fri en kan bli
i en kropp fylld av förväntan

Jag vandrar genom snö och slask
genom kött och plast
Min ungdom faller över mig
när inget annat känns

Att hålla dig kvar i tanken
Och samtidigt låta dig flyga
Mitt hjärtas fågel




Fri vers av Linnea Lidberg
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-30 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Lidberg
Linnea Lidberg