Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mars 2013


Vintergatan

Rungande rör sig hela min rymd
meteorer möts i min mage
Planeter pulserar där pannor parerar
i uppenbarelsens nyvakna dager

Vintergatan smälter i intet utanför
men mina tunga tankar tenderar
att bygga upp murar runt det som är skört
Tills hjärtat är fyllt utav stenar

Plötsligt pausas alla plikter
För nya insikter
Vid stolthetens stup tar fantasin fart
Stjärnorna skälver och alldeles snart
Absorberar atmosfären ditt ansikte




Fri vers (Fri form) av Linnea Lidberg
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Lidberg
Linnea Lidberg