Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Vilsna möten på kylig höstveranda

outtalade frågor 

vaksamma blickar av dagg




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-27 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar "kylig höstveranda".
2013-10-28

  axveronika
Med lätt hand fångat!
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP