Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...förunderligt

kärleken i älskade rader

kommer ofta till mig


högt över marken

du vackra känsla

i hjärtats kvarter


av svävande känslor

i susande vindar

...förunderlig skönt




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-27 19:12



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert...
2013-10-27

  Carina Bendix
Fint skrivet.
2013-10-27

    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP