Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såRbarheTen

den där
som kommer när man tror man vågar
tycka om
stryp mig jävligt sakta

eller knuffa mig bara rakt ut
på en gång
smidigast så
egentligen
kanske vingarna vecklas ut då
chansen att överleva
känns ju ändå större så
än
om
man ska strypas
långsamt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-27 23:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så Så Stark!
2013-10-30

  queenia
oerhört starka bilder och känsla du förmedlar. Tack.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP