Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parallella innehåll

Solen skyms av ljuset och kroppen siktar på lögner och nyttigare knark.

Parallella innehåll ser varann och blundar sig fort genom tunnlarna som uppstår, eftersom handlingen på andra sidan vägen ter sig oförståelig.




Fri vers (Fri form) av filke
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 10:35



Bookmark and Share


  axveronika
Kul och klurig. Stringteorin?
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

filke
filke