Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilsljus

ord av kärlek

smeker ett passionerat hjärta

i  fjärilsljus evighet

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 21:12



Bookmark and Share


  agneta pichler
underbar beskrivning..
2013-11-04

  issac.a.m
Vackert.
2013-10-29

    ej medlem längre
Kärleksdikt....så vackert skrivet.
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP