Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett skapande ax

ord på mjuka moln

 

pennan ett skapande ax

att smeka en läsares hjärta




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 22:39



Bookmark and Share


  agneta pichler
och du gör det.. med dina vackra dikter..
2013-11-04

    ej medlem längre
Fint diktat
2013-10-30

  aol
underbart vännen,
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP