Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som skrev Boken

 

 

Hur kan någon skriva en bok

om hur Gud skapade världen 

och skapade oss.

 

En mycket underhållande bok

beskrivande både gamla

som nya testamentet.

 

Man blir glad av en sådan bok

nu när fler och fler

inte tror på att Gud skapade världen

Att Jesus föddes av jungfru Maria

att Jesus sedan gick på vattnet.

 

Var är tron?

 

När sedan författaren får frågan 

om han tror på Gud!

Inte kan svara; Ja det gör jag!

utan kommer med någon 

konstig förklaring.

 

Vad är karln, rädd för!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-30 12:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, man kan undra, bara ordet Gud
får många att gå sin väg
2013-10-31

  agneta pichler
i vårat samhälle är det lite
konstigt att erkänna att man tror på Gud

det är lättare säga att man är köns lös
det är mer inne.. att vara konstig..

än att säga

ja Gud skapade oss världen och allt därimellan..
2013-10-30

    ej medlem längre
Ja, man kan undra vad som skrämmer.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP