Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År: 2007


Ett barn

Kärlek och längtan

Närhet


Hjärtljud och väntan


Förhoppning


Förberedelser


Blod, svett och tårar


Ankomst och mirakel


Tiden står stilla...



Andetag och förundran

Beundran


Äta, bajsa och sova

Varm och mjuk

Luktar så gott


Ögonkontakt och leenden

Små, små händer och fötter


Det bästa av oss
finns i dig.

DU är mer,
bättre och större än vad vi någonsin varit!


Mamma & Pappa




Fri vers av Skvattram
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-30 19:12



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
RESPEKT.

Respekt för
en text om:
respekt för livet
2013-10-30

  Angela Bohlin VIP
Vilka vackra rader
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Skvattram
Skvattram