Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falnade rester

Sporadiska möten i hallen

hänvisade i bojor

Kall viner Nordan

elden släckt

blicken långsam

frågande

Vilar i det försvinnande vardandet




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-30 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin ton.
"Vilar i det försvinnande vardandet"
Tjusigt slut.
2013-10-31

  Ulf D VIP
Fantastiskt slut, som att fastna i steget och undra vad det var som hände där? En rörelse inåt i det yttre rummet. Det är det som också händer i läsningen, visuell text.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP