Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/r e c e p t u m......


K L . A N T O L O G I


















vid en vetenskaplig



sammanställning



och utvärdering av




mina konster,







anförde VITTERHETSAKADEMIN





att knappast kunde man kalla boken


"antologi",





snarare vore epitetet



"K L A N T O L O G I"


värdigt


och beskrivande



av dess tunna innehåll.












Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-30 22:22



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En bra text
2013-11-06

  Lena Själsöga Keijser
så lätt är att sänka

ändå
stiger orddropparna
2013-11-03

  Gunwale VIP
Sa du BITTERHETS-?
2013-11-01

  Anya VIP
Rolig ordvits med djup.
2013-10-31

  Christer Foghagen VIP
En bra text. Antologier återspeglar bara redaktörens föreställningar om vad som är "gångbar poesi". Det är en svår avvägning som lätt övergår i "klantologi". ;-)
2013-10-31

    ej medlem längre
Ditt skrivande hör inte hemma i en antologi.. inte ens i en klantologi... Det håller för mycket mer än så
2013-10-31

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Instämmer med queenia :D
2013-10-30

  queenia
!!!! :D !!!!!
2013-10-30

  KattenKin VIP
Du har en egen stil.
Jag gillar den här,
den var fyndig
med cool
självironi.
Bravo!
:)
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden