Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ekon

 

natten fylls 

av tankar 

 

orden virvlar omkring 

vill landa på blankt papper 

men kommer inte rätt 

 

men de finns 

de är många

och de är

 

ömsinta 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-31 01:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslan i orden förmedlas väl ... även om orden inte landar rätt på ett blankt papper.
2013-10-31

  Lars Hedlin
Känslan tas upp av de som ser! och känner!
2013-10-31

  peter markurth
den som ser, uppfattar
2013-10-31

  queenia
ömsinta ords vandring genom natten.
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene