Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ingenstans

Får jag din hand så följer jag dig till kärlekens hamn.
Får jag din hand så ger jag dig mitt hjärtasfamn.
Får jag din hand så hjälper jag dig till land.
Får jag din hand så lovar jag dig att ge kärlek som är sann.
Jag är din och jag hoppas att du blir min.
Ta min hand så jag inte längre blir ensam.




Övriga genrer av Bundy
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-31 15:25



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
En innerlig önskan... så fin!
2013-11-01

    ej medlem längre
Bra! mycket känslor i texten och tydlighet. Bra framfört!
Tack för den!
Zafiro*
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy