Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett land av främlingar

Sverige ett land för alla?
Sverige kommer detta land att falla?
Sverige ett hem för vem som helst?
Sverige finns det kvar?
Sverige vad vill dem ha?




Övriga genrer av Bundy
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-29 01:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-29

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2014-06-29

  Lars Hedlin
JA just nu Sverige ett land som tillhör NATO tydligen..så var det med den neutraliteten!
2014-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar!
2014-06-29

  Nanna X
hur tänker du? jag tycker absolut Sverige ska vara ett land för alla oavsett etnicitet eller religion. invandrarna har ju i hög grad hjälpt till att bygga det Sverige vi har idag, med Volvo och pizza.
2014-06-29

    ej medlem längre
Ja man kan undra hur det blir när allt raseras...
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy