Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen framtid

Det finns ingen himel bara helvete.
Det finns ingen gud bara en djävul.
Det finns ingen kärlek bara hat.
Det finns inget som heter fred bara krig.
Det finns ingen värme bara kyla.
Det finns ej något ljus bara mörker.
Det negativa mördade det positiva.
Det var den dagen du lämnade mig.




Övriga genrer av Bundy
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-21 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörande!
2014-02-22

    ej medlem längre
Svårt och smärtsamt.

2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy