Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln som inte kunde dansa

Stod här och väntade på att någon skulle se mig.
I hela mitt liv har jag inte trot på gud. Men nu när du håller min hand är det ett bevis på att han finns.




Övriga genrer av Bundy
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-24 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-02-24

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy