Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Det var ett misstag att förlåta dina brister.
Det var ett misstag att älska dig för någon du inte var.
Det var ett misstag att tro på dina ord.
Det var ett misstag att stå bredvid
Jag kommer aldrig att bli din för du kommer aldrig att bli min




Övriga genrer av Bundy
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-18 11:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör i denna!
2014-09-18

    ej medlem längre
Det kan bli så att man misstar sig på människor ibland. Vi fungerar alla så olika.
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy