Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Hoppet, den vackra flammande låga som brinner inom oss alla.
Dansar som en älva gör det, graciöst, viker inte för varken kyla eller vind.
Så fantastiskt resistent hoppet är, sviker oss aldrig utan håller oss flytande, får oss att fortsätta andas.
Hoppet är det sista som lämnar kroppen - när vi dör alltså.

Och när vi ställer oss på badrumsvågen, så klart.




Prosa av Erik Nilsson Borg
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-31 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Nilsson Borg
Erik Nilsson Borg