Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Gör si, gör så!

Inte är väl han en man
Som alltid hunsas och får på ska’n
Och med trotsig min bär sina tofflor

I tvister är han utan chans
Han slickar såren med slokad svans
Och med trotsig min bär han sina tofflor

Stackars krake, stackars man
Var är elden som en gång brann

Gör si, gör så!  
Hör hit, hör på!
Hon för ett herrans liv
Käften glappar, orden rappar
Hennes blickar kastar kniv

Frugans ord är hemmets lag
Han viker ner sig varje dag
Och med trotsig min bär han sina tofflor

Förr var han karl för sin hatt
Nu är han satt schack och matt
Och med trotsig min bär han sina tofflor

Han är ämnet, hon är smed
Han blir hamrad med besked

Gör si, gör så!  
Hör hit, hör på!
Hon för ett herrans liv
Käften glappar, orden rappar
Hennes blickar kastar kniv

Ja, han är ämnet, hon är smed
Han sprattlar fåfängt på hennes städ
Och med trotsig min bär han sina tofflor
 




Övriga genrer av R Peiper VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-31 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP