Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Gör nå’t vettigt av ditt liv

Nisse, din tillvaro är imaginär
Du drömmer om lyftet i ditt liv
Men inte kommer det med posten i ett kuvert
Nej, var inte så satans naiv
Jag säger, gör nå’t vettigt av ditt liv
Gör nå’t vettigt av ditt liv

Du vet att du sitter på en resurs
Jag vet att den snart är tömd
För när torskarna inte längre öppnar sin börs
Är du sliten, bränd och glömd
Jag säger, gör nå’t vettigt av ditt liv
Gör nå’t vettigt av ditt liv

Du som lever där nojan råder
Och har ena foten i en grav
Som med darrande hand söker lämplig åder
Ja du, du måste genast lägga av
Jag säger, gör nå’t vettigt av ditt liv
Gör nå’t vettigt av ditt liv




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-26 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP