Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Vill du bli min?

Hon doftar sommar
Och är så grann
Hon ler så solen bleknar
Med håret i flätor
Och rosor på kind
Runt näsan ett antal fräknar
Vi virvlar runt i yster dans
Till fela och fågelsång
Och hon viskar ömt, jag vill bli din
Vill du bli min?

Hon för mig längs
En snårig stig
Vi stannar vid en rotvälta
Där bakom kysser
Hon mig hett
Och får mitt inre att smälta
Hon lägger sig ner bland ris och ljung
Och för mig ner mot sig
Hon viskar ömt, jag vill bli din
Vill du bli min?

Hennes tunga leker lekar med min
Hon öppnar sig och bjuder mig in

Vi går tillbaka
Hand i hand
Än dansar folk till musiken
Hon frågar mig
Med osäker röst
Du är väl inte besviken?
Jag trycker henne tätt intill
Så att våra pulsar möts
Och viskar ömt, jag vill bli din 
Ja, jag vill bli din




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-09-22 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP