Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


En gadd

Hon satt i baren med ett vinglas i sin hand
Våra ögon möttes och jag fick blodad tand
Jag frågade henne om jag fick bjuda på nåt
Visst sa hon, en Bloody Mary vore gott

Jag svepte en drink med Jack som bas
Och hon hängde på och tömde sitt glas
Hon log mot mig med ögon lena som vadd
Men i slutet av hennes leende anade jag en gadd

Mina ögon spelade mig säkert ett spratt
Kvinnan framför mig spann ju som en katt

Taxin släppte av oss vid ett ålderstiget hus
Hennes våning var trendig, luftig och ljus
Hon log mot mig och sa, gör dig hemmastadd
Men i slutet av hennes leende såg jag en gadd

Jag blev förskräckt, för jag hade sett rätt
Här gällde det att ducka och slå till reträtt
Så när hon for in i köket för att svara i telefon
Tog jag mina pinaler och drog snabbt därifrån
För i slutet av hennes leende såg jag en gadd
Ja, i slutet av hennes leende såg jag en gadd




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-27 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du fick ju blodad tand, vad är då en gadd? =P du skulle provat. men, fin text, fixa gitarr eller synt. eller du kanske har sånt.
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP