Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade en skönhet verklig



Svävar fri
du ler vilt

vilar
kyssar eldar natten sann
vi älskade en skönhet verklig

du var min i regnet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-01 01:53



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Bildrik och välskriven tycker jag!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth