Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan

Fri som älvan
med darrande vingar
Jag ger mig ut
på ostadiga ben
Vingarna slår
bär mig mot nya mål




Fri vers av annacecilia
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-01 07:29



Bookmark and Share


  ULJO
Fint fångat
2013-11-05

  Ninananonia VIP
Berör så vackert
2013-11-03

  Linnaea
snyggt! applåder!
2013-11-01

  Quasimodo
En fin beskrivning här för att möta livet och framtiden!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia