Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är tacksam för varje ny dag jag får.


Idag är en ny dag


En ny chans att tala om för mina nära att jag älskar dem

En ny dag att ta risken och utvecklas

En gång till kan jag göra det jag längtar efter

En till chans att visa vem jag verkligen är




En till dag där jag kan välja hur jag vill att dagen ska bli




Fri vers av annacecilia
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-06 20:41



Bookmark and Share


  Julio VIP
Själv kontroll, är en stark egenskap
2020-09-29

  Lars Hedlin
Bra stark och full av insikt!
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia